The Pioneers

+ Boss Capone and Patsy + DJs

11 octubre 2024

Puertas:

20:30

Wake Up Jamaica té el plaer de presentar a The Pioneers. Aquest llegendari trio format l’any 1962, i composat actualment per en George Dekker i en Jackie Robinson, vindran a Barcelona acompanyats per Boss Capone & Patsy, el duet holandès que canta juntament als talentosos músics de The Upsessions, veterans de l’escena reggae europea.

Jackie Robinson i George Dekker són els responsables d’escriure la majoria dels grans èxits de The Pioneers de finals dels anys 60 i principis dels 70. Cançons com ara “Long Shot Kick The Bucket”, “Let Your Yeah Be Yeah” o “Reggae Fever” formen part de l’imaginari musical de tots els amants del reggae.

Pels qui no coneixeu a Boss Capone & Patsy us fem cinc cèntims. Boss Capone és el cantant, compositor i productor de la banda holandesa The Upsessions, amb els quals ha llançat cinc àlbums, inclòs un amb Lee “Scratch” Perry. Després d’anys actuant amb The Upsessions arreu d’Europa i a Sud Amèrica, va editar dos àlbums en solitari (2013 i 2015). Va ser aleshores quan va iniciar un nou projecte amb Patsy, que era cantant de la banda d’ska Mr. Wallace i de la banda holandesa de northern soul The Originators. El seu últim treball, “Kings And Queens”, gestat durant el confinament i que va sortir l’any passat, és un homenatge a productors jamaicans llegendaris com Clancy Eccles, Derrick Harriott i Carl Johnson.

Però això no és tot! Obrirem les portes a les 20:30h i podreu sopar a la sala, que disposarà de servei de bar, mentre gaudiu de la selecció del nostre amic i dissenyador Mr. Buddy, que farà que entrem en calor fins l’inici del concert.

Un cop acabi el concert, allargarem la festa fins les 6 de la matinada amb els selectors convidats. Per començar tindrem a l’alemana Coco Girl, selectora veterana que ha presentat diversos programes de ràdio, ha viscut i punxat arreu del planeta. Aquesta experta en reggae, ritmes afrocaribenys i altres gèneres de música negra, farà sonar clàssics i rareses de la música jamaicana dels anys 60 i principis dels 70. En segon lloc tindrem al David Diz, tatuador i selector d’Ourense, que se centrarà en el rocksteady i l’skinhead reggae més contundent. En tercer lloc tindrem el retorn dels santfeliuencs M&M, que es reuneixen després d’anys d’inactivitat, per oferir-nos els seus sets més hooligans i gamberros a base de ska, rocksteady i reggae, tot acompanyat dels millors toastings del país. Per acabar també tindreu les seleccions dels propis Wake Up Jamaica. Una post party ideal per ballar, beure i riure fins l’hora del tancament.

Organitza Wake Up Jamaica